Hosting Servere VPS Linux

Control, Securitate, FlexibilitateCea mai buna oferta pentru servicii de hosting servere VPS Linux din Romania cu stocare SSD si suport tehnic gratuit pentru migrare, instalare si configurare, astfel incat afacerea dumneavoastra sa se dezvolte rapid si sa beneficieze de control, securitate si flexibilitate la cel mai mic pret.


Garantat banii
inapoi in 30 de zile
10% reducere la
plata anuala
Suport tehnic
standard gratuit
Servicii Complet
Personalizate


Servere VPS Linux de la 8.88 € / luna

Hosting VPS LINUX
Servere VPS Linux special configurate pentru un plus de viteza si performanta

Hosting VPS Linux Economy

8.88 € +TVA

1 GB Memorie RAM Garantata
1 vCORE CPU
32 GB Stocare SSD
Centos / Ubuntu OS
Trafic Necontorizat
1 Adresa IP Dedicata
Acces Root (SSH)
Backup Snapshot (On demand)
Suport Tehnic Gratuit pentru
Migrare, Instalare si Configurare
10% reducere la plata anuala in avans

Hosting VPS Linux Standard

14.88 € +TVA

2 GB Memorie RAM Garantata
1 vCORE CPU
32 GB Stocare SSD
Centos / Ubuntu OS
Trafic Necontorizat
1 Adresa IP Dedicata
Acces Root (SSH)
Backup Snapshot (On demand)
Suport Tehnic Gratuit pentru
Migrare, Instalare si Configurare
10% reducere la plata anuala in avans

Hosting VPS Linux Advanced

28.88 € +TVA

4 GB Memorie RAM Garantata
2 vCORE CPU
64 GB Stocare SSD
Centos / Ubuntu OS
Trafic Necontorizat
1 Adresa IP Dedicata
Acces Root (SSH)
Backup Snapshot (On demand)
Suport Tehnic Gratuit pentru
Migrare, Instalare si Configurare
10% reducere la plata anuala in avans

Hosting VPS Linux Ultimate

48.88 € +TVA

8 GB Memorie RAM Garantata
2 vCORE CPU
128 GB Stocare SSD
Centos / Ubuntu OS
Trafic Necontorizat
1 Adresa IP Dedicata
Acces Root (SSH)
Backup Snapshot (On demand)
Suport Tehnic Gratuit pentru
Migrare, Instalare si Configurare
10% reducere la plata anuala in avans

Performanta

Resurse dedicate si stocare SSD pentru performanta maxima

Solutii Dinamice

Instalare si configurare pentru orice tip de aplicatii si servicii Linux

Control si Acces

Control si acces cu drepturi de administrator prin SSH

Hosting VPS Linux Personalizat

Servere VPS Linux special configurate si personalizate dinamic pentru pentru a satisface cerintele, nevoile si criteriile de performanta si pret ale clientilor.

Hosting VPS Dynamic Business

de la 48.88 € +TVA

Cod de securitate

De ce HostingVPS.ro ?

Toate pachetele de hosting VPS Linux sunt complet personalizate dinamic, ofera resurse dedicate si sunt configurate pentru a garanta un nivel ridicat de performanta, la cele mai inalte standarde de calitate, la un pret fara concurenta pentru piata din Romania.

Suport Tehnic 24/7

Suport tehnic standard gratuit pentru migrare, instalare si configurare

Stocare SSD

Servere VPS cu stocare SSD pentru un plus de viteza si performanta

Siguranta si Securitate

Mediu securizat, monitorizat si solutii avansate de backup

Resurse Garantate

Resurse hardware dedicate si garantate pentru performanta

Trafic Necontorizat

Pachete hosting VPS cu trafic necontorizat si viteze mari de transfer

Flexibilitate

Instalare si administrare eficienta de servicii web, e-mail, baze de date, etc.

Calitate

Solutii de hosting VPS la cele mai inalte standarde de calitate

Control

Control si acces simplu la distanta cu drepturi de administrator

Costuri Reduse

Cel mai mic pret pentru serviciile de hosting VPS Linux

Caracteristici VPS Linux

Hosting VPS Linux

Serverele VPS Linux utilizeaza tehnologie de ultima generatie pentru a furniza un nivel apropiat de performanta, securitate, control, functionalitate si resurse de cel al serverelor dedicate.

Toate pachetele de hosting VPS Linux beneficiaza de acces si control cu drepturi de administrator prin SSH si permit instalarea de aplicatii si configurarea de servicii in functie de cerintele si nevoile dumneavoastra, serverele VPS Linux fiind solutia perfecta pentru orice tip de aplicatii Linux, de la site-uri de prezentare sau magazine online pana la aplicatii integrate complexe.

Pentru toate pachetele de hosting VPS Linux sunt disponibile sistemele de operare CentOS, Ubuntu, SUSE Linux, existand posibilitatea de a solicita un pachet de hosting VPS personalizat care sa utilizeze si alte sisteme de operare Linux.

Despre Noi

Hosting VPS si Hosting Web

Serviciile de hosting VPS si hosting web sunt oferite de Aniotek Solutions, companie din Romania specializata in furnizarea de solutii si servicii IT.

Strategia noastra este directionata catre oferirea de solutii de hosting VPS si gazduire web la cele mai inalte standarde de calitate, in cel mai scurt timp posibil, care sa satisfaca perfect nevoile clientilor, indiferent de domeniul de activitate al acestora.

Oferim solutii performante si servicii complete de hosting VPS si hosting web pentru mai multe companii din Romania si din afara tarii, iar asta ne recomanda ca partener de incredere pentru afacerea dumneavoastra.

Toate pachetele de hosting VPS sunt compatibile cu o gama larga de sisteme de operare Windows si Linux, iar parametrii serverului virtual pot fi personalizati cu usurinta in functie de nevoile dumneavoastra.

Solutiile oferite de noi sunt special configurate pentru a garanta un nivel ridicat de performanta, pot fi personalizate dinamic si beneficiaza de resurse dedicate si garantate, astfel incat afacerea dumneavoastra sa se dezvolte rapid si sa beneficieze de control, securitate si flexibilitate la preturi avantajoase.

Avantaje HostingVPS.ro

 • Solutii Performante
 • Calitate Garantata
 • Control Complet
 • Costuri Reduse
 • Suport Tehnic 24/7
 • Stocare SSD Enterprise
 • Siguranta si Securitate
 • Resurse Dedicate
 • Trafic Necontorizat
 • Flexibilitate
 • Activare Gratuita

Intrebari Frecvente

Un pachet de hosting VPS este un serviciu de gazduire in care resursele cumparate sunt garantate, clientul avand posibilitatea de a gestiona singur toate serviciile si aplicatiile instalate in limitele oferite de pachetul achizitionat. In comparatie, pentru un pachet simplu de hosting web de tip "shared" este folosit un singur server VPS pe care se instaleaza la comun mai multe conturi, resursele fiind impartite.

Principalele caracteristici ale unui server VPS sunt reprezentate de alocarea procesorului (vCore CPU), a memoriei (RAM) si a spatiului (SSD), garantarea acesului de tip administrator (root) si posibilitatea de a instala si administra o gama larga de servicii web, e-mail, ftp, baze de date, etc..

Nu se accepta ca la nivelul serverelor oferite de noi sa fie gazduite aplicatii de tip GAME SERVER, CS, TORRENTS, IRC, WAREZ, SPAM sau alte aplicatii care sunt considerate ACTIVITATI ILEGALE. HostingVPS isi rezerva dreptul de a sterge sau de a bloca accesul la continutul de pe site sau de pe server fara o notificare prealabila. Dreptul de utilizare a serviciilor va fi restabilit dupa intrarea in legalitate a posesorului contului.

Oferim suport tehnic gratuit pentru migrarea, instalarea si configurarea initiala a serviciilor.

Ulterior, oferim suport tehnic standard gratuit pentru instalarea si configurarea serverului si a altor servicii adiacente in limita a 2 ore de interventie lunar. Suportul tehnic standard gratuit oferit lunar nu include crearea si administrarea paginilor web sau a aplicatiilor, verificare si reparare erorilor de functionare a site-urilor sau aplicatiilor precum si alte operatiuni care nu au legatura directa cu utilizarea serviciilor de gazduire.

Pentru servicii de suport tehnic avansat si administrare se percepe tariful corespunzator costului de interventie:

 • 15 € / ora - Hosting VPS Linux
 • 25 € / ora - Hosting VPS Windows

Suportul tehnic avansat se ofera contra cost la solicitarea clientilor pentru situatii tehnice specifice exclusiv pentru serviciile care sunt gazduite pe serverele noastre.

Suportul tehnic oferit este de tipul "best effort" si nu ofera garantii privind timpii de raspuns si solutionarea cererilor adresate catre sistemul de suport.

Preturile pentru pachetele de hosting VPS si hosting web corespund unui tarif lunar, sunt afisate in euro si nu contin TVA (19%). Pretul in lei este calculat la cursul BNR din ziua emiterii facturii.
Pachetele de hosting VPS si hosting web pot fi achizitionate doar pe baza de contract in urma completari formularului de comanda sau prin trimiterea unui mesaj utilizand formularul de contact accesibl pe site-ul hostingvps.ro. Activarea unui pachet de hosting VPS se realizeaza in cel mult 48 ore din momentul receptionarii unei solicitari. Activarea unui pachet de hosting web se realizeaza in cel mult 24 ore din momentul receptionarii unei solicitari.

HostingVPS.ro va ofera posibilitatea de a testa capacitatile serverului si calitatea serviciilor noastre timp de 30 de zile de la prima comanda a unui pachet de hosting VPS sau gazduire web. Daca nu sunteti 100% multumit, puteti solicita returnarea integrala a sumei platite pentru pachetul de hosting ales, fara intrebari, indiferent de motivul invocat de dumneavoastra.

Returnarea sumei se va face doar pentru prima comanda a clientului si nu se aplica la reinnoirea sau prelungirea serviciilor. Fiecare client poate folosi aceasta garantie o singura data, pentru o singura factura. Plata sumei returnate nu va include eventuale comisioane de plata cu cardul sau comisioanele bancare si va fi facuta in maxim 30 de zile de la data primirii cererii de rambursare.

Reducerea la plata anuala in avans se aplica doar pentru plata integrala a serviciilor pentru 12 luni si se ofera prin scaderea valorii procentului de reducere (10%) din suma totala calculata prin inmultirea costului lunar cu 12 (exemplu de calcul: La pachetul de Hosting VPS Linux Basic, care are un pret de 14.88 Euro / luna, costul total pe 1 an fara reducere este de 178.56 Euro. Dupa aplicarea reducerii de 10%, costul final este de 160.7 Euro, rezultand o reducere finala de 17.86 Euro). Reducerea se aplica din pretul pachetului fara TVA.

CONTACT

Va stam la dispozitie pentru orice intrebari legate de serviciile de hosting VPS si hosting web pe care le oferim si pentru solicitari de oferte personalizate prin intermediul formularul de contact de mai jos. Va multumim pentru interesul acordat.

Cod de securitate